Wonen aan de Gouwe

De bewoners van een dijkwoning aan de Gouwe brachten een bezoek aan ons atelier met een specifieke wens: we willen tijdens de kerst met de hele familie aan tafel kunnen zitten. Maar, het oorspronkelijke plan voor de aanschaf van een nieuwe tafel nam een radicale wending; onze ideeën die ontstonden vanuit de achterliggende woonwensen maakten de opdrachtgevers enthousiast voor een complete verbouwing. En dan graag in de sfeer die het atelier ademt.

 

In het ontwerp is het terras aan de achterkant van het huis bij de keuken betrokken waardoor een ruime, lichte eetkamer werd gerealiseerd en de woonkamer substantieel werd vergroot. Hierdoor ontstond de mogelijkheid om op de verdieping een grote master bedroom met eigen badkamer en vurig verlangde walk-in-closet te maken.

 

Opdrachtgevers: “Hier gaan we nooit meer weg!”. Blij met deze mooie vertaling van woonwensen en persoonlijkheid naar een totaalbeleving, een thuis waar de opdrachtgevers voor een langere tijd van gaan genieten.

empty
Terug naar overzicht
empty