Exclusieve optiek
Noordeinde

Kabaz kreeg de opdracht op een unieke en exclusieve optiek te realiseren. Samen met de opdrachtgever is daarom alles speciaal ontworpen en in een vrij korte bouwperiode uitgevoerd. In samenwerking met het team van Eric Kuster is het meubilair en stoffering alsmede de styling gerealiseerd. De uitstraling van deze optiek is anders dan de meeste andere optieken, het geeft een warmere en uitnodigende sfeer door gebruik van warme materialen, stoffen en kleuren.

De uitdaging van dit project zat voornamelijk in de beveiliging en presentatie van de brillen, samen met een goed verlichtingsplan. Het speciale meubelmaatwerk in diverse materialen en uitvoeringen zorgt ervoor dat elk plekje en laatje nuttig is gebruikt t.b.v. functionaliteit, werkbaarheid, berging en voorraad.

De benedenverdieping is ingericht voor Azami met exclusieve brillenmonturen, zonnebrillen en accessoires. Op de eerste verdieping is city lens gesitueerd, bewust een andere uitstraling, dit moest vooral praktisch zijn. Hier komen mensen voor oogmetingen en lenzen. Tevens is op de eerste verdieping de eerste maatwerk meetbar ontworpen, een plek t.b.v. reparatie/ afstellen van brillen. Kortom, een zeer luxe optiek die van alle gemakken is voorzien tegenover het prachtige Noordeinde.

 

 

 

Ontdek meerempty

 

Benieuwd naar wat Kabaz voor u kan betekenen? Bezoek ons atelier in Laren of neem gerust contact met ons op.

 

Get in touch