Squash & Wellness
Bussum

De eerste vraag van de opdrachtgever betrof het restylen van het horecagedeelte van een sport en wellness complex. De vervolgvraag: geef met een complete metamorfose visueel invulling aan een totaal nieuw horecaconcept. Want naast bediening ter plekke werd de service van Squash & Wellness in Bussum uitgebreid met een take-away voor vers gemaakte health producten en een retail functie voor voedingsmiddelen en -supplementen.

 

Belangrijke criteria: functionaliteit, maximale capaciteit, praktisch en sfeervol. Want ook tijdens piekuren moeten zoveel mogelijk klanten in een goede sfeer vlot bediend kunnen worden. Extra uitdaging: de metamorfose moet snel gebeuren en de werkzaamheden moeten plaatsvinden tijdens openingstijden.

 

Drie elementen hebben in het design een belangrijke rol gespeeld. Allereerst de routing voor klanten en personeel, deze moet logisch en werkbaar zijn. Dan de materialisering. Deze moet functioneel zijn en, derde punt, voor een upgrade zorgen van de sfeer en beleving.

 

Door gebruik te maken van hoogte, is niet alleen ruimtelijkheid gecreëerd maar ook de mogelijkheid om retailproducten goed te communiceren. Met gebruikmaking van veel glas, fenix kunststof en tegels heeft het ontwerp de vriendelijke warmte gekregen zonder iets aan strakheid en functionaliteit in te leveren. Het is mooi om te zien dat in het hart van het complex nu een fijne plek is ontstaan om te zijn zowel voor de medewerkers als de bezoekers.

 

 

 

Ontdek meerempty

 

Benieuwd naar wat Kabaz voor u kan betekenen? Bezoek ons atelier in Laren of neem gerust contact met ons op.

 

Get in touch