Pied-à-terre
Blaricum

De wens van de opdrachtgever was een interieur met een internationale uitstraling. Die ambitie hebben we omarmd door in de smaak van de opdrachtgever een interieur te realiseren dat met gebruik van natuurlijke materialen de balans vindt tussen ruimtelijkheid en intimiteit. Een interieur dat zowel verrast als vertrouwd aanvoelt en dat de verwachtingen overtreft.

De waarde van het ontwerp komt tot uitdrukking in de organische verbinding van de grote gebaren met de kleinste details. De lange zichtlijn die de grote glaspuien aan de voor- en achterzijde van het appartement met elkaar verbindt, onderstreept de ruimtelijke kwaliteit van de woning. De haard als een centraal element in de grote woonkamer plaatsen waardoor er meerdere ruimtes met een eigen identiteit ontstaan. En de toepassing van aardse, donkere tinten in de keuken en werkkamer die zowel een krachtig contrast als een harmonieus geheel vormen met de lichte tinten in de slaapkamer en badkamer.

Opdrachtgever: “Onze wens was een uitstraling van internationale allure maar toch ook stoer en met comfortabele plekjes in het grote appartement. Het resultaat is nu fantastisch en gerealiseerd dankzij het vakmanschap van Kabaz!”

 

 

 

Ontdek meerempty

 

Benieuwd naar wat Kabaz voor u kan betekenen? Bezoek ons atelier in Laren of neem gerust contact met ons op.

 

Get in touch