Metamorfose Loft Penthouse in Amsterdam

Het gebouw, waar dit appartement onderdeel van uitmaakt, heeft ooit dienst gedaan als melkfabriek en is later verbouwd tot appartementen. De wens van de nieuwe eigenaar van het spectaculaire loft penthouse was helder: creëer een ruimte die verrast en mij past als een tweede huid waarbij luxe feilloos samensmelt met het industriële en robuuste karakter van het gebouw.

 

Bij binnenkomst in het appartement springen onmiddellijk de hoge plafonds en prachtige lichtinval in het oog. De open keuken met kookeiland is centraal geplaatst in de leefruimte en is voorzien van een haard die een verrassende doorkijk geeft naar de walk-in closet. Het verhoogde gedeelte dat door grote glazen puien is afgesloten van de centrale leefruimte, geeft ruimte aan de gym en de masterbedroom. Aansluitend aan de masterbedroom ligt een grote luxe badkamer voorzien van onder andere een jacuzzi. Vanuit deze badkamer loop je langs een ruime stoomdouche en sauna naar de royale walk-in closet. Opvallende accenten in het interieur: gebruik van donkere tinten, de walk-in closet met doorkijk naar de centrale ruimte door middel van een tunnelhaard, de met gekapte bakstenen beklede muren in de centrale leefruimte en het verhoogde gedeelte dat ruimte geeft aan de gym.

 

Het resultaat van het totale ontwerp is een stoer en luxe loft penthouse waarbij de stijl prachtig samensmelt met het industriële en robuuste karakter van het gebouw.

 

 

 

Ontdek meerempty

 

Benieuwd naar wat Kabaz voor u kan betekenen? Bezoek ons atelier in Laren of neem gerust contact met ons op.

 

Get in touch