DVDW Advocaten
Rotterdam

De wens van de opdrachtgever was helder: een representatief kantoor met een stevige boardroom, passende ruimtes voor partners, advocaten, medewerkers, seminars en een restaurant. Onze uitdaging was ook duidelijk: zet binnen het budget een waardige uitstraling neer, haal het maximale rendement uit de beschikbare vierkante meters en realiseer het ontwerp vóór de reeds geplande verhuisdatum. Een mooie uitdaging dus, en daar houden we van.

 

In het ontwerp staan ruimtelijkheid, zichtlijnen en de werking van daglicht centraal. Het uitzicht over de skyline van Rotterdam nodigde uit tot het gebruik van donkere kleuren; de complete buitenschil is zwart gemaakt om het uitzicht mooi te kaderen. De vensterbanken zijn vervolgens verdiept om de uitstraling nog rijker te maken. Kasten, pantry’s, doorgangen en deuren zijn geïntegreerd om rust te creëren.

 

Door te kiezen voor werkplekken schuin ten opzichte van elkaar in plaats van traditioneel recht tegenover elkaar wordt de beschikbare ruimte tussen pui en kern optimaal benut en tegelijkertijd per kamer een warme sfeer neergezet.

 

Trots zijn we dat op de dag van oplevering een plek is ontstaan die de partners, advocaten en medewerkers past als een tweede huis en voor klanten een prettige omgeving is om te zijn.

empty
Terug naar overzicht
empty