Villa Bunschoten

‘An alluring residence which feels like it has been there for years’–that was the assignment given to our architects following an engaging conversation in which the clients specified their wishes and requirements. The most important elements in their story were: ‘symmetry, a combined open-plan kitchen/living space, a beautiful staircase and orientation’. The layout and traffic flow of the ground floor ultimately determined the dimensions of the home. The principle of “from the inside out” carries added import in this home, as the living room and kitchen feel as if they seamlessly flow into the garden with its swimming pool and atelier. Our interior architects created a sumptuous relaxation space on the lower ground floor, complete with bar, home cinema, sauna, wine cellar and a guest room with bathroom.

Back to portfolio