Diensten

De kunst van een huis bouwen

Architectuur

Architectuur is de kunst van het bouwen. Dat is een definitie waar iedereen het over eens zal zijn. Toch is architectuur veel meer dan dat alleen, zoals bijvoorbeeld de manier waarop jij een ruimte beleeft. Architectuur is het vormen van ruimtes. Als er minstens twee muren zijn, dan heb je een ruimte. Aan de architect de taak om deze ruimte zo vorm te geven dat de mens zich er prettig in voelt. Factoren die bepalen of een ruimte wel of niet geslaagd is zijn bijvoorbeeld: akoestiek, afmetingen, lichtinval, kleur, temperatuur en luchtvochtigheid.

Meer informatie

Interieur advies

Rust en harmonie, elkaar versterkende kleuren, stijlvolle accessoires: onze binnenhuisarchitecten en interieur stylisten geven je graag professioneel interieur advies. We maken een voorstel voor materiaal en kleurkeuze of zelfs de complete inrichting. Laat het gerust over aan de interieur architecten van Kabaz.

Meer informatie

Tekening

Het creatieve proces begint bij ons altijd achter de tekentafel. Hoewel sommigen ons daarin ouderwets vinden, zijn wij er van overtuigd dat we met potlood, liniaal en kalkpapier onze gedachten sneller vorm geven dan achter een computerscherm. Maar onze architecten en interieurontwerpers gaan natuurlijk ook met de tijd mee. Voor de uitwerking en detaillering werken we met speciale programma’s als Arkey, Autocad en Vectorworks. Voor een 3D bouwtekening, 3D animatie en rendering werken we met verschillende programma’s, afhankelijk van de gewenste kwaliteit.

Meer informatie

Bouwmanagement

Een goede voorbereiding en professionele begeleiding van een bouw- of verbouw is het halve werk. Wij zijn goed in bouwbegeleiding. Wij hebben jarenlange ervaring, een team van specialisten en geselecteerde partners op wie wij kunnen vertrouwen. Bij Kabaz heb je te maken met een gesprekspartner: de bouwbegeleider. Onze bouwbegeleiders zien erop toe dat alles volgens planning en naar jouw wensen verloopt bij een woning verbouw, woning renovatie of wanneer jij jouw eigen huis wilt ontwerpen.

Meer informatie

Zakelijk

Of het nu gaat om herontwikkeling van bestaand onroerend goed, om een verbouwing, nieuwbouw, inrichting of styling van een kantoor, winkel of horecagelegenheid, het uitgangspunt van onze architecten en interieurarchitecten is altijd de integratie van uw professionele identiteit in het resultaat. De verhouding tussen design en functionaliteit bepalen we vooraf, net als het budget en de planning. Op die manier wordt u alleen verrast door het resultaat.

Meer informatie
architectenbureau-kabaz-laren-magazine

Kabaz Magazine

Het magazine over architectuur en interieurstyling